onsdag den 20. april 2011

En lækker alpaca-sag og en efterlysning til vores dovne have.

Hold da op der har været stille her på bloggen :o) Og Alpaca-sagen her har været færdig længe. 3 aftener så var den færdig :o) Opskriften findes her og den er lige til og bestemt et projekt værd. Den er hæklet i lækker alpacagarn fra Hjertegarn, se evt. indlægget her.


Knapperne er fine (og dyre) håndlavede fimo-knapper. De er fulde af fine små og detaljerede blomster i forskellige farver :o)



Der er selvfølgelig ikke stille på bloggen uden grund. Vi har gang i anlæggelsen af vores "Dovne Have" og uha den tar form. Nu render jeg rundt og beder de mange planter og træer om at gro. "Gro for pokker og voks jer store, stærke og smukke" :o) Det er den ene halvdel af vores grund på i alt 5500 kvm. vi koncentrere os om. Den anden halvdel af grunden, er sået til med solsikker.


Jeg vil gerne smide en masse billeder af "haven" ind her på bloggen, men jeg har simpelthen glemt at få kameraet med ud. Det skal nok komme :o) Istedet vil jeg gerne benytte indlægget her til, at komme med en lille efterlysning til familie og venner. Vi leder med lys og lygte efter stiklinge fra stauden: Vårkærminde som ses på billedet herover. (Billedet er lånt her) Den er en staude der er særdeles anvendelig som bunddække, idet den gladeligt breder sig med overløbere. Den er ca 15cm høj, blomstre først i april og frem til slut maj med himmelblå små blomster der kan minde om forglemmigej. Bladene er friskgrønne og hjerteformede. Giv endelig lyd fra jer hvis I kan hjælpe os :o)


Rigtig god påske.
Kh Anette

søndag den 3. april 2011

På nålen findes pt..... og noget om en doven have.

På hæklenålen findes pt. den fine mor-barn cardigan fra Familie Journalen. Flere i blogland, bla. Frk Fiil, har hæklet den, nu kunne jeg ikke vente længere :o) Den virker til, at være hurtigt hæklet :o) Den kunne være et rigtig godt bud på en fin barselsgave :o) Jeg hækler den i "Eksclusiv alpaca, superwash baby alpaca" fra Hjertegarn. Det er godt nok noget lækkert garn, at arbejde med og garanteret ikke mindre lækkert at have på. Der er vidst en Godte der godt kan begynde at glæde sig ;o) Men men men, jeg kan ikke komme udenom, at her er lidt stille på bloggen efter foråret er kommet. Åh hvor er det skønt med lunere vejr, at mærke solens kræfter på såvel krop som omgivelser. Godten er helt tosset med at være ude, så vi fræser bla. mange mange turer i hendes toptunede "Trækvogntransformation" og hun eeeeelsker det :o) Vi skal for alvor til, at ligge et stort arbejde i "Vores dovne Glaphus-have". Det er et KÆMPE projekt, men vi tar lidt af gangen. Vi skulle jo nødig få stress :o)