søndag den 31. juli 2011

Faster Magda har gjort det igen

Vi er simpelthen SÅ heldige. Morten Korchs søde Faster Magda er en strikker ud over alle grænser. Jeg har tidligere lavet indlæg med hendes kreationer. Det er godten der er den heldige modtager, og det er godtens mor aka mig, der er mest glad for de fine kreationer :o)

Her en fin gul cardigan strikket i merciceret bomuld. Godten passer den perfekt, så den er allerede i brug.


Den fine fine sart lyserøde top her er strikket i almindelig bonuldsgarn. Jeg synes den har sådan en fin facon, specielt ærmerne er bare SÅ fine :o) Udover de to bluser fik hun også et par lækre filtede uld futter, de bor i pusletasken så har vi altid futter med. 1000 1000 tak for de fine ting Magda, du burde have en strikke blog med alle de hundredvis af trøjer der falder af dine pinde :o)

lørdag den 30. juli 2011

Give Away af muresnor

Jeg er som bekendt gået lidt hækleamok i muresnor, blandt andet en badeværelsesmåtte og et par doilies. Så nu synes jeg, at det bør komme blogland tilgode med en give away. Jeg har ikke lavet en give away før, så jeg er ret så ydmyg omkring den :o) Jeg har ingen anelse om en muresnors doilie kan vække begejstring ???

Alle kan deltage, har du ikke en blog så husk, at skrive din mail adresse i kommentaren så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige. Det eneste du skal gøre er, at ligge en kommentar til indlægget her, så trækker jeg lod på godtens fødselsdag søndag d. 7. august 2011.

Forsat god weekend derude
Anette

Lige et råb om et hjælpende hint. Jeg er ved, at være godt træt af mine indlæg med billeder og tekst, begge dele hopper rundt, så mellemrum mellem linier og billeder praktisk taget lever sit eget lystige liv. Kan nogen mon hjælpe mig ???

tirsdag den 5. juli 2011

Sculptures by the Sea

Jeg VILLE nå en tur forbi Århus for at se de 67 skulpturer langs Århus bugten, inden udstillingen er væk igen. 3 timer tilbragte jeg sammen med min kære skolekammerat Anders, der forøvrigt har bloggen her, han rejser inden længe til Grønland i 1 år. Hvad er bedre end, at bruge tiden sammen kulturelt :o)















Jeg gik og fik lyst til en skulptur i vores dovne have. Jeg er stadig meget fascineret af den "dobbelte mand", bjørnen på trehjuleren og de hæklede gopler i træerne. Alle tre kunstværker kunne sagtens bo her hos os :o)

lørdag den 2. juli 2011

Man skulle tro det var en stor bunke pindebrænde, meeen.....

meeen det er godtens fødselsdagsgave. Et legehus, købt bugt. Hurra for gul og gratis :o)



Det skal selvfølgelig males, og mit hoved er allerede ved at sprænges af idéer til hvordan det skal indrettes.



Jeg har en tro på, at jo hyggeligere det laves jo større glæde vil det gøre. Nu blir det spændende at se om min teori holder stik :o)