onsdag den 29. maj 2013

Nostalgisk mussefut og et evighedsprojekt nu på femte år.....

Forleden kom min mor med disse skønne mussefutter :o) Jeg kan godt huske dem, min Faster strikkede dem til mig, da jeg var barn. Såvidt jeg husker havde jeg flere af dem efterhånden som jeg voksede ud af dem ;o) De er ski cute :o)


Kreatiden er meget sparsom efter hverdagen for alvor er ramt os og et års barsel blev fortid. Men lidt bliver det da til. Evighedsprojektet er gået ind i sit femte år, SÅ NU SKAL det altså snart til, at have en ende. De mange lapper skal jo blive til et tæppe. Det hænger mig lidt ud af halsen, men stædigheden er heldigvis større  ;o) Men i tankerne flyver idéerne rundt til et nyt hækleprojekt...... Hvad det er ??? Det er et tæppe, hvor skørt er det lige ??? ;o) Jeg har altså et eller andet med tæpper ;o)


Udover de dejlige energigivende solstråler til krop og sjæl, vil vores nyeste investering også rigtig gerne se solen ;o) Kæft hvor er det bare en skøn fornemmelse at være selvforsynende :o))

mandag den 27. maj 2013

Alpaca til en kær veninde

En af mine søde veninder skal forkæles. Hvorfor ??? "Bare" fordi hun er sød og fordi jeg sætter stor pris på at have hende i mit liv. Vi mødtes for 13 år siden på en KÆMPE stor landslejr for spejdere. Vi var på lejr i 10 dage, en fantastisk lejr med oplevelser for livet printet i sjæl og krop.


Cape´en er en model af Sidsel Sangild fra opskrift samlingen "3-D hækling". Jeg har hæklet den i Sandnes Mini Alpakka, en lækker lækker kvalitet der er så blød og lun. Da jeg begyndte at hækle den og var kommet et godt stykke, synes jeg ikke muslingemønsteret kom tydeligt frem og det var ikke ligesom i opskriften..... Det gav mig grå hår i hovedet, indtil jeg var inde på Sidsels blog "Paa krogen" og fandt dette rettelsesblad til "3-D hækling". Der står man skal vende for hver omgang, dét gjorde hele forskellen og den kom til at se rigtig ud :o) Jeg kunne godt finde på at hækle en til mig selv. Dog er min kreatid godt nok blevet en anden efter barslen er slut :o/ Derfor er der også blevet så stille på bloggen. Men når alt finder sin rytme igen, håber jeg der bliver lidt kreatid til mig :o)

lørdag den 25. maj 2013

Foråret i vores Dovne Have 2013

Så er det vidst på tide at poste et indlæg fra vores Dovne Have, som jeg før har flashed herinde. Vores Dovne Have har indtil nu ikke været så doven. Det er et stort arbejde, at holde den noglenlunde ren, så de mange nye planter kan komme godt fra start. Men uha vi nyder den, den er SÅÅÅÅÅ FEEEED og det er ikke blevet mindre i år. Der er for alvor sket noget med størrelsen af træer og buske, og de mange "rum" kommer mere til syne. Godten og Svesken elsker haven, og bruger flere timer ud end inde :o) Jeg har ikke rigtig kunne vælge billeder ud, så nu får I en lille "Rundtur i Vores Dovne Have" :o) God fornøjelse :o)




















 Godtens Rødbøg er kommet godt efter det dette forår :o)


Og Sveskens Egetræ har også fået fine små blade :o) 
Det er SÅ hyggeligt at følge hver deres "dåbstræ" :o)



Sådan ser Den Dovne Have ud i dag :o)


Og sådan så Den Dovne Have ud samme tid for 2 år siden :o) Så lidt er der da sket ;o)

Rigtig god weekend derude
Anette