søndag den 30. juni 2013

Presseningstaskesyningsdebut

Her er min debutant. Ny praktisk nørkletaske med masser af plads til kreaprojekter :o) 


Den er syet af denne ganske store pressenning, der med en længde på 3,5m gjorde det svært at beslutte hvor der skulle klippes.


Idéen har jeg fået fra Ingelise som er med i vores lokale Strikkeforum. Hun laver den ene fede recycle taske efter den anden, og jeg kunne med det samme mærke kriblen i fingerne for at komme igang med noget lignende. Morten Korch arbejder i et byggemarked, så jeg har nemt til aflagte presseninger. Recycle tanken har altid tiltalt mig, specielt efter jeg syede cykelslangejakken.


Tasken er syet som en stor "pose". Oprindeligt havde jeg konstrueret et mønster med flere mønsterdele, men materialet er ikke spor fleksibelt, så antallet af syninger måtte skæres ned til et absolut minimum.


Harmonikalommerne var egentlig tiltænkt indersiden af tasken, men det ville tasken ikke være med til. Så de er syet på udvendig sammen med en større flad lomme til opskrifter.


De udvendige lommer har fået en trense en simpel form for lukning.


Tasken lukkes ved at samle taskens sider og derefter bukke dem om til lukningen mellem lommerne.


Det har været et sjovt projekt, men det kostede også en finger i symaskinen...... Aauuuw for katten :o( Så jeg har købt en overtransportør til min symaskine, den trækker "stoffet" igennem så jeg ikke skal skubbe det igennem og risikere flere fingre i maskinen. Overtransportøren er hunde dyr, men mig bekendt skal man ikke gå ned på sit udstyr, så sådan blev det ;o)