fredag den 30. september 2016

Efterårsblade.

Jeg har hæklet en lækker hue til min søde veninde Stiz. Jeg har hæklet den i det lækreste bløde baby Alpaka fra BC garn.


Huen er sådan baggy-agtig, ligesom Stiz bedst kan li´ huer ;o)


Udfordringen med denne hue har været at få den nederste kant til at undgå at rulle. Jeg lavede lidt fiks-fakseri på vrangsiden, så kanten holdes lige.


Opskriften hedder Blade og findes i bogen Hækleværk af Sidsel Sangild.

fredag den 23. september 2016

Der er sket ting og sager :o)

Der er sket ting og sager i Glaphuset siden sidste indlæg i april :o) I maj måned kom Fidusen alias Selma fræsende ud i verden :o) Så der er en god grund til, der har været lidt stille her på bloggen :o)


Da der var dømt barsel til mig dukkede krea-lysten for alvor op igen :o) Typisk at min symaskine Husqvarna Interlude 445 så valgte at sætte træskoene netop som jeg skulle til at give den gas...... Elektroniske problemer, der ikke kunne svare sig at ofre mange øre på, med 14år på bagen...... Jeg har syet helt vildt meget med den, så der er egentlig ikke noget at sige til den var kaput.

At undvære en symaskine var helt usandsynligt :o) Så jeg måtte på udkig. Valget faldt på en Husqvarna Viking Opal 670. Jeg har en del udstyr fra min gamle maskine, som passer til den nye, så at skifte til et andet mærke gav ingen mening. Og så befinder jeg mig bare rigtig godt med Husqvarna, man kan vel nærmest sige jeg føler mig hjemme i dem :o)


Det blev til lidt babyforberedelser. Nyt betræk til ammepuden. Stoffet er noget jeg havde liggende, det er købt i Rema 1000.


Og med et passende piping bånd var den hurtig fikset :o)